Teší ma, že sa ľudia zaujímajú stále viac o skladbu stravy na tanieri. Mnohí znich experimentujú s vynechávaním príloh, ovocia, zeleniny, mäsa a rôznych iných zložiek stravy.
V praxi som postrehol neuveritelnú variabilitu stravovania. Niežeby ma variabilita zaskočila, je však zaujímavé spoznať ludí, ktorých stravovacie návyky smerujú k extrémom, no po analýze stravovania zistíme, že je vlastne všetko v poriadku. ( Človek, ktorého uvádzam má výživárske vzdelanie, vyzná sa do zloženia a sám si nastavuje jedálniček ).
Pre ostatných, ktorí nemajú hlbšie znalosti v tvorbe stravovacieho režimu však hrozí riziko nízkeho príjmu určitých makro/mikroživín. Ako už vieme, nedostatočný príjem látok telu potrebných má na svedomí vznik rôznych ochorení alebo zdravotných problémov.
A tu sa dostávame k jadru veci. Po nedávnom školení sa mi dostal do rúk nástroj, v ktorom viem po spolupráci s klientom sledovať jeho aktuálny stravovací režim a analyzovať príjem makro/mikro živín. Po tejto analýze je klient poučený o zmenách v jeho stravovacích návykoch.
Analýza prebieha z pohodia domova. Po vyžiadaní analýzy napr. telefonickým kontaktom, Vám zašlem emailom formulár, do ktorého mi vypĺňate vaše momentálne stravovacie návyky. Tento proces trvá 7 dní. Po 7 dňoch dáta analyzujem a nasleduje konzultácia zistených informácií.
Cena služby je 12 Eur
V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónom čísle 0917 236 108 alebo na bagitawm@gmail.com
Pridaj komentár